Pages

Saturday, August 6, 2011

google translet di hack !

mr google genius ini di hack? omagod!
sape yg GENIUS hack google nie? *thumbs up!

oke , nak tau hasil google di hack?

folow steps nie oke.(:
1. go to google translet
2. copy these words

Do not snatch philippines money
the people of bangladesh are angry
pakistani people hate national row

3. translet it english to malay...
4. see the result ! (;

amazing result! haha!

Friday, August 5, 2011

name melayu ke jepun!

CUBA NAMA ANDA DALAM BAHASA JEPUN

A= ka, B=tu, C= mi, D= te, E= ku, F=lu, g= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W=mei, X= na, Y= fu, Z= zi

interesting rite? meh2 la try tukar name korang ke jepun. mane tau bunyik sebutan name jepun korang sedap ke? tp hati2 ye, maksud name jepun korang maybe mmbawa maksud yg tak elok. kih3. nanti tergelak org jepun kalau tau name korang bad meanings. haha (:

ce try, ce try.. *try jee laaa* -.-''

apo kabo org kampung!

sory da lame tak update sbb malas nak taip. balaz chat kat fb pon singkat2 jee. kalau bole nak tekan je ''A= ape'' begitu tingi tahap lemak pemalas aku.


p/s : hapy aniversary 11 bulan abang. (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...