Pages

Saturday, August 6, 2011

google translet di hack !

mr google genius ini di hack? omagod!
sape yg GENIUS hack google nie? *thumbs up!

oke , nak tau hasil google di hack?

folow steps nie oke.(:
1. go to google translet
2. copy these words

Do not snatch philippines money
the people of bangladesh are angry
pakistani people hate national row

3. translet it english to malay...
4. see the result ! (;

amazing result! haha!

Friday, August 5, 2011

name melayu ke jepun!

CUBA NAMA ANDA DALAM BAHASA JEPUN

A= ka, B=tu, C= mi, D= te, E= ku, F=lu, g= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W=mei, X= na, Y= fu, Z= zi

interesting rite? meh2 la try tukar name korang ke jepun. mane tau bunyik sebutan name jepun korang sedap ke? tp hati2 ye, maksud name jepun korang maybe mmbawa maksud yg tak elok. kih3. nanti tergelak org jepun kalau tau name korang bad meanings. haha (:

ce try, ce try.. *try jee laaa* -.-''

apo kabo org kampung!

sory da lame tak update sbb malas nak taip. balaz chat kat fb pon singkat2 jee. kalau bole nak tekan je ''A= ape'' begitu tingi tahap lemak pemalas aku.


p/s : hapy aniversary 11 bulan abang. (:

Monday, April 11, 2011

perempuan tak sensitip la!

sape cakap pompuan nie sensitip? kaum adam yg buat perempuan jadi sensitip. why?
becouse kaum adam angap yg pompuan nie leceh la, sensitip la, tp sena nyer tak pon.  tak caye?

Saturday, April 9, 2011

girl generation = plastic surgery.

sape kenal girl generation? waa...ramai yg minat girl generation nie. org cantik , mesti laa ramai yg minat kan...

Tuesday, March 29, 2011

cerita Z.I.N.A.

CERITA 1.
tajuk - KEBODOHAN TERSERLAH .

korang nak tawu , kat sekolah pon budak2 remaja sekarang boleh berzina or romen lam bahse kasar . cam nie cite nyer...jeng3

memandangkan kelas aku di blok baru , so bangunan sekolah tu agak sunyi sebab ada kelas sesi pagi je. sekolah aku ade 2 sesi , pagi (form 3, 4 , 5 ,6) petang (form 1 n 2 je) . memandangkan ary kejadian ary jumaat , budak2 sesi pagi balek awal kul 12.40pm.

lepas aku habis kelas tambahan akaun lam kul 5.20 pm ase nyer , cikgu aku lalu at tangga belakang yang sunyi gila.seram gak la walaupon ary siang (oke, xde kene mngene) . so nak dipendek kan cite , mase cikgu aku turun kat tangga belakang , dia ternampak budak comolot!!! .

cikgu aku terkejut and and and budak gatal , miang , gersang , sangap tu lari macam nmpak hantu!

cikgu aku nak kejar pon tak sempat . kalau la aku dapat budak tu , aku...aku...aku...aku tamapar laju2 dua ekor budak tu ! gatal sgt !

ape la nak jadi dengan dunia ni! tempat cari ilmu pon bole wat macam tu.

p/s : ade lagi cerita ke-2 . tunguuu.

Sunday, March 27, 2011

anak mak. anak bini

hai sygs. hikhik (gatal) , lame kot tak update . saye nak berterime kasih la kat abg2 engineer berukband sebab da berusaha wat line berukband makin LEM ! (amek la award kaw).

oke la . tak baek mara2 , lebih2 ag aku anak yg baek. betul kan mak? (mak aku anguk2) haha!. korang base dengar pompuan gedik , pompuan anak manje , anak mami . pena dengar LELAKI anak mak ?

sume orang syg mak , ade kat sini tak syg mak? ==.==( muke garang) tak baek la , ite sume kene syg mak . (da selesai bermadah)

maksud lelaki anak mak adelah lelaki yg mendengar cakap mak dia sampai nak pakai boxer wane pe
pon tanye mak. sume mak . sikit2 mak . mak tu , mak nie . mak mlm nie bole mimpi basah? (oke, agak keterluan) .
tapi fed up kot dapat laki cam nie . lelaki kan pemimpin . so sume keputusan dia kene wat tok memimpin keluarga dia kelak . bukan aku ckp jgn dengar ckp mak tp berpade2 laa .

yang lagi parah , dengar cakap bini . laky kan ag kuat dari pompuan so pompuan la kene dengar cakap laki. da name ketua keluarga . 1001 peratus sume dengar cakap bini . seyes aku cakap , anak dia nanti pijak , ludah , kurang aja kat bapak dia sebab bapak dia suke dengar cakap bini .

oke2 , nie da jauh berbatu berbeza dengan ''BERTOLERANSI''. teloransi berbeza oke .

wahai lelaki sekalian , pimpin lah keluarga mu dengan baik . pimpin lah mereka untuk mendekati ALLAH .

berkhidmat untuk blog,

Thursday, March 10, 2011

short? pendek? rendah?

nak tawu tak? nak tawu tak? (seperti kanak2 yg terlebih mnje cam nak kene sepak)
kalau aku terserempak ngan mak cik2 yg prihatin giler mesti diorang akan tnye ak cam inspektor polis. kenape? soalan ape yg diorang tnye? soalan nie ag susa dr amek UPSR.

1. umo brape? kecik nyer...

2. anak sape nie?

3. (yg x bole blah) ''nie anak kaw yg bongsu ke tipah? darjah bape nie?''

4. ade pnyakit ke?

aiyoooo makcik2 yg prihatin , saya bkn kaunter pertanyaan laaaa.
ye, maybe di sbb kan aku nie kecik/rendah/short tak bermakne ak nie pelik sgt kan.
prihatin sunguh rakyat malaysia kan? prihatin at orang lain sampai keluarga sendiri xleh jage.

ish3. jangan mengutuk kejadian tuhan. kite sume same je yg mmbeza kan adelah jantina n bulu2 at badan jee.

nah, nie nasihat aku kat makcik2 yg layak giler babi jd reporter melodi .


Tuesday, March 8, 2011

..:hye sygs.awak sihat?:..

sejak kemenjak nie, aku sgt rindu kan blog aku. lame 'kot' aku tak post entry. tahu la entry aku tak sebagus dan tak selawok kamu2 semua kan? oke oke. aku tak post entry sebab pegi honeymun. eh, tak tak tak, aku gurau je. hahak! =.=''

the true is aku tak online sbb tungkus lumus abg2 n akak2 engineer mncepat kan berukband yang berlambang biru nie. em...bayar mahal tiap2 bulan tapi line cam lembu yg sembelit. kesian betol la. ish3.



ade wifi yang bole ak hack tak? hahaha... tak kan tak pena curi line wifi org kan? kan? kan?
(muke garang) kannnnn? -.-'

Saturday, January 1, 2011

al-fatihah kepada FAIZAL YUSUF.

Faizal Yusuf seorang pelakon yang berbakat melalui cerita yang hangat iaitu adamaya dan cerita yang sedang di ke udara sekarang iaitu tiramisu di tv3 pada setiap hari isnin hingga jumaat pada jam 6.30pm hingga 7.30pm.
Bekas suami siti nordiana telah meninggalkan kita pada jam 1.45pm di hospital pusrawi.Arwahyarham yang rebah di tandas rumah nya di sentul, kuala lumpur (jiran saya) kerana serangan sakit jantung..

beliau akan disemadikan di perkuburan islam batu muda pada keesokan hari.
semoga beliau di tempat kan di kalangan orang-orang yang beriman.. AL-FATIHAH.

semasa arwahyarham bersanding bersama bekas isteri nya siti nordiana.




lakonan beliau dalam drama ADAMAYA.
page untuk mengucapkan takziah.

 AL-FATIHAH
p/s  : semoga pak cik yusuf sekeluarga tabah atas pemergian abg faizal..  


rahsia facebook terbongkar.

korang suke tak profile baru yang dilancar kan baru-baru ni? (baru ke?). mestilah ada yang tak suka dan ada yang suka kan ? dalam hidup mesti ada ''haters and lovers''.  saya dalam kategori hater. eh2, bukan haters blog awak tapi hater profile baru facebook. mungkin pengasas facebook MARK ZUKERBERG (betol ke name dia macam ni? ) terlalu kaya sampai tak ambil kisah feeling pengguna2 facebook seperti saya..

                                                 *ni lah mark zukerberg yang saya cakap tu*



*ini profile lama.. saya bg nama y*

*ini profile baru. saya bg nama Z*


anyway , ape yang saya nak cakap ialah pe akan jadi kalau penguna profile facebook baru ''usha'' penguna profile lame facebook ? dan ape akan jadi kalau penguna pofile lama ''usha'' penguna profile baru?
KENAPA? TAK PERCAYA KE? TAK PAHAM KE? 

ok ok saya bagi contoh. 

contoh 1

kalau Y tengok Z.. tidak membawa perubahan.


ini bukti nya.

CONTOH 2

tapi kalau Z tengok Y,.. Y (asal profile lama) akan jadi profile baru.








y bertukar jadi profile baru.

ramai yang tak perasan tentang ni..

p/s : yup, aku ada 2 akaun facebook. not fake ID oke? 

                                                                     sekian....

sah !! dy yg wat !! mengong !

sah dr 3 saksi mmg dy yg wat ! *pehal dy nie? gile ke? tetibe je sah pe hal?* eh, lantak ak laa,,, *mke mnyakit kan aty* -.,-
ok k k k .. ak seyes ok?. hehe.. ingat  x sal LASER LASER org indon kecoh2 tuu.. *menjeling2 tgk ade x org indon* ak tawu sape yg wat lazer tuu.. taaapiiiii.... ak harap kounk tlg rahsia kan taw..
betol ak SERIUS !

bukti nya...

......

......
.....

                                              *c, i ade bukti taw* HAHA

tgk,ULTRAMAN yg buat.. u all x caye. haha (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...