Pages

Saturday, January 1, 2011

al-fatihah kepada FAIZAL YUSUF.

Faizal Yusuf seorang pelakon yang berbakat melalui cerita yang hangat iaitu adamaya dan cerita yang sedang di ke udara sekarang iaitu tiramisu di tv3 pada setiap hari isnin hingga jumaat pada jam 6.30pm hingga 7.30pm.
Bekas suami siti nordiana telah meninggalkan kita pada jam 1.45pm di hospital pusrawi.Arwahyarham yang rebah di tandas rumah nya di sentul, kuala lumpur (jiran saya) kerana serangan sakit jantung..

beliau akan disemadikan di perkuburan islam batu muda pada keesokan hari.
semoga beliau di tempat kan di kalangan orang-orang yang beriman.. AL-FATIHAH.

semasa arwahyarham bersanding bersama bekas isteri nya siti nordiana.




lakonan beliau dalam drama ADAMAYA.
page untuk mengucapkan takziah.

 AL-FATIHAH
p/s  : semoga pak cik yusuf sekeluarga tabah atas pemergian abg faizal..  


rahsia facebook terbongkar.

korang suke tak profile baru yang dilancar kan baru-baru ni? (baru ke?). mestilah ada yang tak suka dan ada yang suka kan ? dalam hidup mesti ada ''haters and lovers''.  saya dalam kategori hater. eh2, bukan haters blog awak tapi hater profile baru facebook. mungkin pengasas facebook MARK ZUKERBERG (betol ke name dia macam ni? ) terlalu kaya sampai tak ambil kisah feeling pengguna2 facebook seperti saya..

                                                 *ni lah mark zukerberg yang saya cakap tu*



*ini profile lama.. saya bg nama y*

*ini profile baru. saya bg nama Z*


anyway , ape yang saya nak cakap ialah pe akan jadi kalau penguna profile facebook baru ''usha'' penguna profile lame facebook ? dan ape akan jadi kalau penguna pofile lama ''usha'' penguna profile baru?
KENAPA? TAK PERCAYA KE? TAK PAHAM KE? 

ok ok saya bagi contoh. 

contoh 1

kalau Y tengok Z.. tidak membawa perubahan.


ini bukti nya.

CONTOH 2

tapi kalau Z tengok Y,.. Y (asal profile lama) akan jadi profile baru.








y bertukar jadi profile baru.

ramai yang tak perasan tentang ni..

p/s : yup, aku ada 2 akaun facebook. not fake ID oke? 

                                                                     sekian....

sah !! dy yg wat !! mengong !

sah dr 3 saksi mmg dy yg wat ! *pehal dy nie? gile ke? tetibe je sah pe hal?* eh, lantak ak laa,,, *mke mnyakit kan aty* -.,-
ok k k k .. ak seyes ok?. hehe.. ingat  x sal LASER LASER org indon kecoh2 tuu.. *menjeling2 tgk ade x org indon* ak tawu sape yg wat lazer tuu.. taaapiiiii.... ak harap kounk tlg rahsia kan taw..
betol ak SERIUS !

bukti nya...

......

......
.....

                                              *c, i ade bukti taw* HAHA

tgk,ULTRAMAN yg buat.. u all x caye. haha (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...