Pages

Tuesday, March 29, 2011

cerita Z.I.N.A.

CERITA 1.
tajuk - KEBODOHAN TERSERLAH .

korang nak tawu , kat sekolah pon budak2 remaja sekarang boleh berzina or romen lam bahse kasar . cam nie cite nyer...jeng3

memandangkan kelas aku di blok baru , so bangunan sekolah tu agak sunyi sebab ada kelas sesi pagi je. sekolah aku ade 2 sesi , pagi (form 3, 4 , 5 ,6) petang (form 1 n 2 je) . memandangkan ary kejadian ary jumaat , budak2 sesi pagi balek awal kul 12.40pm.

lepas aku habis kelas tambahan akaun lam kul 5.20 pm ase nyer , cikgu aku lalu at tangga belakang yang sunyi gila.seram gak la walaupon ary siang (oke, xde kene mngene) . so nak dipendek kan cite , mase cikgu aku turun kat tangga belakang , dia ternampak budak comolot!!! .

cikgu aku terkejut and and and budak gatal , miang , gersang , sangap tu lari macam nmpak hantu!

cikgu aku nak kejar pon tak sempat . kalau la aku dapat budak tu , aku...aku...aku...aku tamapar laju2 dua ekor budak tu ! gatal sgt !

ape la nak jadi dengan dunia ni! tempat cari ilmu pon bole wat macam tu.

p/s : ade lagi cerita ke-2 . tunguuu.

Sunday, March 27, 2011

anak mak. anak bini

hai sygs. hikhik (gatal) , lame kot tak update . saye nak berterime kasih la kat abg2 engineer berukband sebab da berusaha wat line berukband makin LEM ! (amek la award kaw).

oke la . tak baek mara2 , lebih2 ag aku anak yg baek. betul kan mak? (mak aku anguk2) haha!. korang base dengar pompuan gedik , pompuan anak manje , anak mami . pena dengar LELAKI anak mak ?

sume orang syg mak , ade kat sini tak syg mak? ==.==( muke garang) tak baek la , ite sume kene syg mak . (da selesai bermadah)

maksud lelaki anak mak adelah lelaki yg mendengar cakap mak dia sampai nak pakai boxer wane pe
pon tanye mak. sume mak . sikit2 mak . mak tu , mak nie . mak mlm nie bole mimpi basah? (oke, agak keterluan) .
tapi fed up kot dapat laki cam nie . lelaki kan pemimpin . so sume keputusan dia kene wat tok memimpin keluarga dia kelak . bukan aku ckp jgn dengar ckp mak tp berpade2 laa .

yang lagi parah , dengar cakap bini . laky kan ag kuat dari pompuan so pompuan la kene dengar cakap laki. da name ketua keluarga . 1001 peratus sume dengar cakap bini . seyes aku cakap , anak dia nanti pijak , ludah , kurang aja kat bapak dia sebab bapak dia suke dengar cakap bini .

oke2 , nie da jauh berbatu berbeza dengan ''BERTOLERANSI''. teloransi berbeza oke .

wahai lelaki sekalian , pimpin lah keluarga mu dengan baik . pimpin lah mereka untuk mendekati ALLAH .

berkhidmat untuk blog,

Thursday, March 10, 2011

short? pendek? rendah?

nak tawu tak? nak tawu tak? (seperti kanak2 yg terlebih mnje cam nak kene sepak)
kalau aku terserempak ngan mak cik2 yg prihatin giler mesti diorang akan tnye ak cam inspektor polis. kenape? soalan ape yg diorang tnye? soalan nie ag susa dr amek UPSR.

1. umo brape? kecik nyer...

2. anak sape nie?

3. (yg x bole blah) ''nie anak kaw yg bongsu ke tipah? darjah bape nie?''

4. ade pnyakit ke?

aiyoooo makcik2 yg prihatin , saya bkn kaunter pertanyaan laaaa.
ye, maybe di sbb kan aku nie kecik/rendah/short tak bermakne ak nie pelik sgt kan.
prihatin sunguh rakyat malaysia kan? prihatin at orang lain sampai keluarga sendiri xleh jage.

ish3. jangan mengutuk kejadian tuhan. kite sume same je yg mmbeza kan adelah jantina n bulu2 at badan jee.

nah, nie nasihat aku kat makcik2 yg layak giler babi jd reporter melodi .


Tuesday, March 8, 2011

..:hye sygs.awak sihat?:..

sejak kemenjak nie, aku sgt rindu kan blog aku. lame 'kot' aku tak post entry. tahu la entry aku tak sebagus dan tak selawok kamu2 semua kan? oke oke. aku tak post entry sebab pegi honeymun. eh, tak tak tak, aku gurau je. hahak! =.=''

the true is aku tak online sbb tungkus lumus abg2 n akak2 engineer mncepat kan berukband yang berlambang biru nie. em...bayar mahal tiap2 bulan tapi line cam lembu yg sembelit. kesian betol la. ish3.



ade wifi yang bole ak hack tak? hahaha... tak kan tak pena curi line wifi org kan? kan? kan?
(muke garang) kannnnn? -.-'

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...