Pages

Saturday, January 1, 2011

rahsia facebook terbongkar.

korang suke tak profile baru yang dilancar kan baru-baru ni? (baru ke?). mestilah ada yang tak suka dan ada yang suka kan ? dalam hidup mesti ada ''haters and lovers''.  saya dalam kategori hater. eh2, bukan haters blog awak tapi hater profile baru facebook. mungkin pengasas facebook MARK ZUKERBERG (betol ke name dia macam ni? ) terlalu kaya sampai tak ambil kisah feeling pengguna2 facebook seperti saya..

                                                 *ni lah mark zukerberg yang saya cakap tu*



*ini profile lama.. saya bg nama y*

*ini profile baru. saya bg nama Z*


anyway , ape yang saya nak cakap ialah pe akan jadi kalau penguna profile facebook baru ''usha'' penguna profile lame facebook ? dan ape akan jadi kalau penguna pofile lama ''usha'' penguna profile baru?
KENAPA? TAK PERCAYA KE? TAK PAHAM KE? 

ok ok saya bagi contoh. 

contoh 1

kalau Y tengok Z.. tidak membawa perubahan.


ini bukti nya.

CONTOH 2

tapi kalau Z tengok Y,.. Y (asal profile lama) akan jadi profile baru.








y bertukar jadi profile baru.

ramai yang tak perasan tentang ni..

p/s : yup, aku ada 2 akaun facebook. not fake ID oke? 

                                                                     sekian....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...